carne_0

Tone de produse din carne, confiscate de ofițerii de investigații de la o întreprindere din Criuleni – (VIDEO)

Polițiștii împreună cu angajații Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au efectuat un control inopinat la două întreprinderi din raionul Criuleni, specializate în procesarea cărnii și fabricarea mezelurilor.

Ca urmare a verificărilor în secția de producere, au fost depistate peste 6 tone de produse din carne, dintre care peste 4 tone de carne de porc și vită fără indicarea marcajului, termenului de valabilitate, 35 kg cu termen expirat și 1.800 de ouă fără acte de proviniență și certificatul sanitar veterinar. De asemenea, polițiștii au depistat nereguli sanitare a modului de păstrare a produselor din carne.

Valoare totală a mărfii constituie aproximativ 470.000 lei. Produsele indicate au fost confiscate și transmise la păstrare către Subdiviziunea Teritorială Siguranța Alimentelor din Criuleni, pentru primirea deciziei și efectuarea procedurilor de nimicire.

Persoanele vinovate riscă amendă de la 6.000 până la 9.000 lei. Poliţia continuă activităţile de relevare şi documentare a astfel de cazuri, pentru a nu pune în pericol viața și sănătatea consumatorilor.


Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green