landscape

Topul celor mai sexy bărbaţi din lume, conform unei reviste britanice: Cine este actorul care ocupă primul loc pentru al doilea an consecutiv – (FOTO)

Jurnaliștii de la „Glamour” au realizat un nou top 100 al celor mai sexy bărbați din lume. Clasamentul conține nume notorii din lumea cinematografiei, muzicii și sportului, care se regăsesc mai mereu în toate topurile de profil. Actorul Jamie Dornan, renumit pentru rolul său din pelicula 50 Shades Of Grey” își adjudecă prima poziţie în top pentru al doilea an consecutiv.

34599-1
Foto: gq.com.au

Locul 2 – Aidan Turner. „The Hobbit” și serialul istoric „Poldark” i-au adus actorului irlandez în vârstă de 33 de ani recunoaşterea internaţională.

hot-aidan-turner-gifs
Foto: popsugar.com

Locul 3 – Robert Pattinson. Actorul de 30 de ani s-a făcut renumit după seria „Twilight”, deși fanii fideli l-au îndrăgit mult mai înainte, după rolul jucat în „Harry Potter and the Goblet of Fire”. Acum a devenit unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi din lume.

paw__5_
Foto: pinterest.com

Locul 4 – James McAvoy. Actorul de origine scoțiană are 34 de ani și o impunătoare carieră în spate. Acesta și-a făcut apariția în producţii precum: „Penelope”, „Trance”, seria „X-Men”, „The Conspirator”, „Victor Frankenstein”, „Split”.

57331029722a2Foto: squaremile.com

Locul 5 – Luke Evans. Iubitorii de film și-l amintesc pe actorul de origine galeză după rolurile din „Dracula Untold” și „The Raven”.

tumblr_ns0feqrctk1u0qxwoo5_1280Foto: senatus.net

Locul 6 – Chris Evans. Inconfundabilul „Captain America” din seria de filme Marvel se regăsește în acest an pe poziția cu numărul 6.

00000-3-0-1498841425Foto: jeban.com

Locul 7 – Mike Colter. Actorul american în vârstă 41 de ani s-a făcut cunoscut pentru rolul din „Million Dollar Baby”, având numeroase apariții episodice în seriale TV.

dgvjas8umaa7gdm
Foto: Twitter

Locul 8 – Matt Bomer. Fanii serialului „White Collar” îl cunosc, cu siguranță, pe actorul în vârstă de 39 de ani. Americanul și-a făcut apariția pe marele ecrane, pentru prima dată, în 2005, în producția „Fightplan”.

whitecollar22Foto: tvseriesfinale.com

Locul 9 – Tom Hiddleston. Actorul în vârstă de 35 de ani a devenit cunoscut în toată lumea pentru rolurile sale din „Thor”, „The Night Manager” și „Avengers”.

tumblr_obmkwetzl91vxjwhfo3_1280
Foto: theberry.com

Locul 10 – Joe Wicks. De această dată este vorba despre un celebru antrenor britanic de fitness în vârstă de 31 de ani. Acesta a atras atenţia publicului şi a presei după ce a intrat în Cartea Recordurilor, organizând cea mai mare sesiune de fitness în aer liber.

image_big_34446
Foto: glamourmagazine.co.uk

Top 100 al celor mai sexy bărbați din lume îl puteți vedea integral AICI!

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green