flagrant

Trafic de influență la Ungheni: Un bărbat, reținut de CNA după ce a primit 500 de euro pentru a urgenta extrădarea unui moldovean din Rusia

Un bărbat din Ungheni a fost reținut de ofițerii DGT „Nord” a CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi cerut bani pentru a urgenta extrădarea unui conațional de-al nostru din Rusia. 

Mai exact, potrivit denunțătorului, suspectul l-ar fi asigurat că are influență asupra unor angajaţi ai Inspectoratului de Poliţie Ungheni. Pentru a-i determina pe ultimii să asigure urgentarea extrădării din Federaţia Rusă în Republica Moldova a unui cetățean moldovean, reţinut de către organele competente ruse, individul a pretins şi primit 500 de euro.

Urmare a acumulării materialului probator, bărbatul a fost recunoscut în calitate de bănuit și a fost reţinut pe un termen de 72 de ore.

O cauză penală a fost pornită pe acest caz, iar dacă va fi găsit vinovat, omul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 5 ani sau amendă în mărime de până la 3.000 unități convenționale - echivalentul sumei de 150.000 de lei.

Imagine simbol: masterlex.it

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green