dfb

Traficanți de droguri, prinși de polițiști! Vindeau ecstazy tinerilor în cluburile de noapte din capitală – (VIDEO)

Ofițerii Direcției Antidrog și procurorii sectorului Râșcani au reținut cinci persoane cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani, domiciliați în mun. Chișinău. Timp de două luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a grupului din care aceștia făceau parte. Indivizii s-au specializat în comercializa drogurilor sub formă de pastile ecstazy în proporții deosebit de mari.

Oamenii legii au stabilit că pastilele ecstazy erau întroduse în țară prin cale de contrabandă din țările membre a Uniunii Europene, iar ulterior pe teritoriul țării prin antrenarea dilerilor erau comercializate consumatorilor la prețul de 300-350 lei per pastilă. O parte din pastile, care fiind din categoria drogurilor cu efect energizant, erau vândute în cluburile de noapte al capitalei, iar beneficiarii acestor droguri sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 18-30 ani.

Totodată, au fost infiltrați agenți de investigații sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. Astfel, au fost acumulate probe concludente în privința persoanelor.

În cadrul perchezițiilor efectuate au fost ridicate 443 pastile ecstasy în valoare de circa 150.000 lei. Suspecții și-au recunoscut vina și au contribuit activ la identificarea și documentarea persoanelor care au tangență la caz.

La moment, trei dintre indivizi sunt reținuți pe un termen de 72 de ore, ceilalți sunt cercetați în stare de libertate. Poliția reiterează că distribuirea drogurilor prevede răspundere penală, iar persoanele riscă privațiune de liberate de la 7 la 15 ani.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green