politia-nu-treceti

Tragic: Tânăra care a dispărut după ce a aflat notele la BAC a fost găsită strangulată într-o pădure din Căușeni

Tânăra în vârstă de 18 ani din satul Hârbovăț, raionul Anenii Noi, care a dispărut de acasă la 27 iunie curent, după ce a aflat notele la BAC, a fost găsită strangulată.

Potrivit Poliției, corpul neânsuflețit al adolescentei a fost depistat ieri-seară, aproximativ la ora 20:00, în fâșia forestieră din localitatea Fârlădeni, raionul Căușeni, de către un bărbat din aceiași localitate.

La moment, oamenii legii desfășoară acțiunile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Reamintim, că pe 9 iulie curent, peste 150 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne: polițiști, pompieri și carabinieri, inclusiv 20 de persoane civile, au desfășurat căutările pe teritoriul raionului Anenii Noi, care nu s-au soldat cu succes.

Imagine simbol: deschide.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. ue at |

  Suna f ciudat, sinucidere cand alaturi se vede ca nu e padure, ci mai degraba margine de drum si podgorii. In 3 sapt sa nu fi tercut nimewni pe acolo, incredibil. Ceva la nu este ceva, la mijloc ar putea fi adevarul spus de directoare – o simpla coincidenta, mai ales ca toti liceenii stiu de contestatie.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green