cristiano-ronaldo-juventus-deal

Transferul anului s-a produs! Cristiano Ronaldo – noul jucător al lui Juventus Torino

Cristiano Ronaldo a devenit noul jucător al lui Juventus Torino! Anunțul multașteptat a fost făcut astăzi, la unison, de cele mai importante publicaţii de sport din Spania.

Transferul fotbalistului în vârstă de 33 de ani a fost anunţat oficial prin intermediul unui comunicat de presă. Portughezul a fost cedat de Real Madrid în schimbul a 105 milioane de euro.

„Real Madrid informează că, având în vedere dorința și cererea făcuta de Cristiano Ronaldo, a acceptat ca acesta sa fie transferat la Juventus Torino! Vrem să-i mulțumim unui jucator care a dovedit că este cel mai bun din lume și care a marcat una dintre cele mai frumoase perioade din istoria clubului și a fotbalului”, se arată în comunicatul celor de la Real Madrid.

Ronaldo va semna un contract pe 4 ani cu Juventus, în valoare de 30 de milioane de euro pe sezon.

Cu 311 goluri în campionatul spaniol în cele 292 de meciuri jucate în 9 sezoane la Real Madrid, Cristiano Ronaldo este al doilea marcator din toate timpurile în La Liga, aflat doar în spatele lui Lionel Messi (383 goluri).

Foto: Sports Illustrated

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green