vvv_0

Trei bărbați din Bălți, prinși de polițiști în timp ce consumau droguri! Operațiunea de reținere s-a desfășurat într-un garaj

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 32 de ani, locuitori ai municipiului Bălți, sunt cercetați pentru păstrare și consum de droguri.

Ofițerii de investigații au dat de urma celor trei într-un garaj din oraș chiar în momentul în care aceștia luau substanțe narcotice.

Ca urmare a perchezițiilor, oamenii legii au depistat atât droguri de tip „spice”, cât și ustensile artizanale pentru consum.

Testele medicale la care au fost supuși bărbații au arătat că aceștia era în stare de ebrietate narcotică în momentul reținerii.

În prezent, bănuiții sunt cercetați în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei bărbați riscă amendă în mărime de la 20.000 la 35.000 lei sau pedeapsă cu închisoare de până la 1 an.


Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green