gfh

Trei medalii de aur și trei recorduri naționale, stabilite de sportivii moldoveni la Jocurile Balcanice din Sofia

Înotătorii moldoveni s-au întors acasă cu trei medalii de aur de la Jocurile Balcanice desfășurate în orașul Sofia din Bulgaria. Competiția a avut loc în perioada 6-7 mai, în cadrul acesteia au participat 132 de sportivi de top, din 11 țări.

Selecționata națională a fost compusă din 7 înotători din Chișinău și Tiraspol: Tatiana Salcuțan, Ana Cosmina, Alina Matrenițchi, Eugen Paponin, Dumitru Spetețchii, Acsentii Nikita, Sebastian Ceban.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan a stabilit trei recorduri naționale, în categoria juniori și seniori, la proba de 100 m, stil fluture, înregistrând rezultatul de 1.05.11, iar la proba 200 m, sportiva a înregistrat rezultatul de 2.21.28 min.

Pe lângă recordurile sale, Tatiana Salcuțan a cucerit și 2 medalii de aur, la probele 100 și 200 m spate, în care a înregistrat rezultatele 1.02.98 și 2.12.89.

Foto: mts.gov.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. dorina at |

  BANI ACASA: NOI AM DAT DEJA EXTRA-BONUS 250 DE DOLARI! Lucrati acasa, la calculator, in timpul liber. Pe langa alte tipuri de castiguri, noi am dat deja și extra-bonus 250 DE DOLARI CHIAR DIN PRIMA LUNA a seriei de activitati speciale lansate la data de 12 aprilie 2017. Suntem pregatiti sa va ajutam pas cu pas, in asa fel incat sa castigati sigur, simplu si comod bani. Oferim si solicitam SERIOZITATE! Nu ne cautati decat dupa ce v-ati hotarat cu seriozitate! Cereti detalii mai multe la adresa de email: dorina.grigore1956@gmail.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green