media_154961287474987300

Trei moldoveni morți și patru răniți, într-un accident produs noaptea trecută în Ucraina! Guvernul creat o Celulei de Criză

Trei moldoveni au murit, iar alți patru au suferit diverse traumatisme, după ce au fost implicați noaptea trecută într-un accident rutier produs în apropiere de regiune Vinița, Ucraina. Victimele se aflau într-un microbuz în care erau în total 12 persoane. 

Potrivit ultimelor informații ale IGSU colectate de la colegii din Ucraina s-a stabilit că în urma accidentului produs în jurul orei 03:30, două femei cu vârstele de 28 și 54 de ani și doi bărbați cu vârstele de 33 și 24 de ani au primit traumatisme.

Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit.

Celula de Criză formată, va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență în comun cu autoritățile va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului.

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

Foto: vinnitsa.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green