media_155479070443612500

Trei persoane și-au pierdut viața după ce s-au intoxicat cu fum, la Ștefan Vodă

Trei persoane și-au pierdut viața după ce au primit intoxicaţii cu fum. Cazul a avut loc în dimineața zilei de ieri, în localitatea Crocmaz a raionului Ștefan Vodă.

Potrivit datelor operative, o femeie și un bărbat în vârstă de 20 de ani, dar și copilul acestora în de un an s-au intoxicat în somn. Pentru examinarea situației la fața locului s-au deplasat angajații Secției Situații Excepționale raionale.

Se presupune că persoanele s-au intoxicat după ce în locuinţă a avut loc un scurtcircuit la o priză în urma utilizării a unui aparat electric defectat. Încăperea a fost inundată cu fum dens toxic în urma procesului de mocnire a prizei electrice. Incendiul în locuință nu s-a produs. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă atenţionează populaţia să respecte regulile antiincendiare şi să verifice utilitatea echipamentelor electrice. Pompierii recomandă oamenilor să nu folosească echipamente uzate sau defecte, iar în cazul în care acestea prezintă pericol să invite echipe specializate pentru înlăturarea defectelor.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green