zzz_11577400

Trio inedit, format din Zdob și Zdub, Loredana Groza și Ligalize, a lansat piesa „Balkana Mama”. Cum s-a descurcat diva muzicii românești cu o piesă în limba rusă – (VIDEO)

Un trio neobișnuit, format din Zdob și Zdub, Loredana Groza și rapperul rus Ligalize, a uimit publicul cu o producție la fel de inedită. Duminică, 28 ianuarie, interpeții au lansat piesa „Balkana Mama” – o versiune tradusă a melodiei „La Cârciuma de la drum”, servit audienței împreună cu un videoclip, filmat la București.

„Trei țări, trei artiști, o sărbătoare! România, Moldova și Rusia s-au unit într-un proiect inedit, cu trei artiști diferiți, ca să declare, încă o dată, că muzica nu are hotare, nici geografice, nici muzicale. Zdob și Zdub rock-lăutari din Moldova. Loredana – diva muzicii românești. Ligalize – vocea rap a Rusiei. Toți trei celebrează dansul, prietenia și muzica, în piesa simbolică Balkana Mama”, scrie MediaProMusic pe canalul său de Youtube.

„Pe parcursul anilor, am fost purtători ai spiritului balcanic. Această muzică e populară peste tot. Vrem să răspândim ritmutile balcanice și mai departe. Am venit cu ideea de a face acest proiect internațional cu Loredana – diva României, artistă care simte extraordinar folclorul. L-am invitat pe rapperul rus Ligalize, un prieten vechi, care e deschis pentru experimente muzicale. Piesa Balkana Mama are la bază melodia tradițională a lui Gabi Luncă „La Cârciuma de la drum”. Dar, eu am scris un text în limba rusă despre spiritul balcanic, cu mesaj de prietenie, voie bună și dans. Balkana Mama este un simbol al regiunii”, a declarat liderul formației Zdob și Zdub, Roman Iagupov.

Interpretul a mai decarat că videoclipul va fi lansat în Rusia, Bulgaria, Ucraina, Romania, Moldova, iar apoi promovat și în alte țări împreună cu varianta audio a piesei în limba engleză.

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Bravo… Super :!: :!: :!:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green