1

Turneul Euro Beach Soccer Leauge de la Chișinău a fost reprogramat

Federația Internațională de Fotbal pe Plajă în comun cu Federația Moldovenească de Fotbal au decis să reprogrameze organizarea Euro Beach Soccer League, programată inițial pentru perioada 19-23 august curent, la Chișinău.

Decizia vine ca urmare a situației epidemiologice din Republica Moldova, cauzată de infecția COVID-19.

FMF aduce mulțumiri cordiale conducerii țării, care a fost alături de noi pe toată perioada de pregătire către turneu.

În context, FMF și-a asumat responsabilitatea de a organiza turneul Euro Beach Soccer League în vara anului 2021, în cazul în care Federația Internațională de Fotbal pe Plajă ne va oferi această oportunitate.

Vă reamintim că Republica Moldova a obținut dreptul de a organiza prima competiție majoră internațională la fotbal pe plajă, după pauza cauzată de coronavirus. Turneul Euro Beach Soccer League, Divizia B, a fost programat să se desfășoare pe noua arenă la fotbal pe plajă din Chișinău (parcul La Izvor), cu participarea a 16 selecționate. Turneul, însă, a fost anulat din cauza situației epidemiologice din Republica Moldova.

foto: fmf.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green