j

UCL: Liverpool obține victorie la Manchester, în returul din sferturi! Roma a reușit un miracol pe Olimpico

Liverpool a câștigat returul de la Manchester, scor 2:1, calificându-se în semifinalele UEFA Champions League, în timp ce AS Roma a reușit o adevărată minune pe Olimpico și a eliminat Barcelona, după ce a înscris de trei ori în porțile catalanilor. 

Echipa lui Guardiola a început meciul foarte activ și a marcat în minutul 2 prin Gabriel Jesus, servit în fața porții de către Sterling. Golul egalizator al celor de la Liverpool a venit abia în minutul 56 prin Salah. Scorul final al partidei a fost stabilit în minutul 77, când Firmino a punctat pentru 2:1 cu un șut la colțul lung.

În celălalt meci al serii, gazdele au dat lovitura în minutul 6. Dzeko a fost cel care l-a învins pe Ter Stegen cu un șut cu stângul, după o preluare excelentă. Elevii lui Di Francesco și-au dublat avantajul pe tabelă în minutul 58. De Rossi a transformat fără probleme un penalty dictat după un fault comis de Pique. Roma avea nevoie să înscrie o singură dată pentru a se califica în semifinale.

Golul victorios al capitolinilor a venit în minutul 82, purtând semnătura lui Manolas. Fundașul a trimis balonul în poartă, cu capul, la colțul lung, după o centrare venită din corner.

Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Fotografia postată de UEFA Champions League.Foto: UCL via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green