g

UCL, retur optimi: Juventus – Atletico 3:0 și Manchester City – Shalke 7:0! „Bătrâna Doamnă” și „Cetățenii” se califică în sferturi

Juventus Torino – Atletico Madrid 3:0 și Manchester City – Schalke 7:0 au fost meciurile serii de marți în cadrul UEFA Champions League. Astfel, „Bătrâna Doamnă” și „cetățenii” completează rândurile echipelor calificate în sferturile competiției. 

A fost nebunie la Torino. După meciul pierdut în tur contra celor de la Atletico (0:2), Juventus a început în forță partida pe teren propriu. Aflat la meciul 500, Chiellini a trimis repede mingea în poartă, dar reuşita i-a fost anulată din cauza unui fault al lui Ronaldo asupra lui Oblak.

Portughezul şi-a luat, însă, revanşa în minutul 27, când a înscris dintr-o centrare a lui Bernardeschi. Același Ronaldo și-a trecut în cont dubla în minutul 48, restabilind egalitatea la general. Golul i-a fost validată grație tehnologiei liniei porţii.

Momentul decisiv a venit cu patru minute înainte de expirarea timpului regulamentar. Ronaldo a transformat cu succes un penalty obținut de Bernardeschi și a adus scorul la 3:0, asigurând calificarea echipei sale în următoarea fază.

Rezumatul meciului Juventus Torino – Atletico Madrid poate fi văzut AICI.

În cealaltă partidă a serii, Manchester City a doborât toate recordurile obținând un 7:0 în returul cu Schalke, 10:2 la general.

La pauză, englezii aveau deja 3:0 după dubla lui Aguero şi reuşita lui Sane, iar repriza a doua a mai adus patru goluri pentru City. Numele în lista marcatorilor și l-au trecut Sterling (56′), Silva (71′), Foden (78′) și Jesus (84′).

Rezumatul meciului Manchester City – Shalke 04 poate fi văzut AICI.

Foto: UCL via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green