foto-bici

Un adolescent din Chișinău este cercetat penal pentru furt de biciclete! Acesta a fost implicat în cel puțin nouă cazuri – (VIDEO)

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râșcani au identificat şi reţinut un minor, bănuit de comiterea unui şir de furturi de biciclete din scările şi curţile caselor de locuit, pe parcursul lunilor noiembrie 2018 – ianuarie 2019. Acesta s-a dovedit a fi din capitală, cu vârsta de 17 ani, anterior judecat, pentru fapte similare.

Suspectul fura bicicletele lăsate de proprietari fără supraveghere în scările blocurilor de locuit pe timp de noapte. Momentul sustragerii a fost surprins de camerele de supraveghere.

În cadrul audierilor minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că bicicletele le vindea la prețuri simbolice de 800 lei și 1.000 lei. Preliminar, s-a stabilit că acesta ar fi sustras cel puţin nouă biciclete, prețul real al cărora este de la 3.500 lei la 19.000 lei.

Polițiștii au iniţiat un șir de acţiuni speciale de investigaţii pentru a identifica cumpărătorii şi a ridica bicicletele furate, unitățile de transport urmând a fi returnate proprietarilor.

Minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.000 lei la 67.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green