0-02-04-aa1135b5e164dcee86cecfc32c42f5dc6e279e25e1b1e644e7d2ea77bb00fd96_9d212195

Un adolescent din Telenești, prins de Poliția capitalei după ce a prădat cel puțin șase locuințe

Ofițerii de investigație ai sectorului Ciocana au reţinut un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Teleneşti, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul acțiunilor de investigații, polițiștii au stabilit că minorul a pătruns în şase locunţe din sectorul Ciocana, pe parcursul lunilor august-septembrie, de unde a sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor în sumă de 34.000 lei.

În cadrul audierilor, b[iatul şi-a recunoscut vinovăţia comunicând că pătrundea în locuințe pe timp de zi, cât şi de noapte, prin forţarea geamurilor din termopan ori unde observa că geamuile erau deschise şi proprietarii nu se aflau la acel moment acasă.

Este de menționat că minorul nu este la prima abatere şi este cercetat penal pentru infracțiuni similare de IP Teleneşti şi IP Criuleni. Conform legislației penale în vigoare, el este cercetat penal în stare de liberatate pentru furt și riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green