11

Un angajat ANSA a fost testat pozitiv cu coronavirus

În urma măsurilor de prevenire și protecție a angajaților Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), săptămâna trecută a fost indentificată o persoană cu simptome de coronavirus.

Din momentul depistării primelor cazuri de infecție în Moldova, administrația ANSA a dispus verificarea zilnică a febrei angajaților la intrarea în sediul instituției. Astfel a fost posibil de depistat primul caz de infectare. Persoana suspectă a solicitat efectuarea testului de laborator, care s-a confirmat pozitiv la Covid-19 și actualmente urmează tratamentul în cadrul unui spital din capitală. Toate persoanele cu care acesta a interacționat în ultima perioadă au fost autoizolate la domiciliu și sunt monitorizate de către medicii de familie.

Menționăm că și Direcțiile Teritoriale ANSA sunt echipate cu termometre și dezinfectanți necesari pentru prevenirea răspândirii epidemiei de Coronavirus.

Administrația ANSA roagă toate persoanele să respecte măsurilor de distanțare socială prin care putem opri evoluția epidemiei. Pentru prevenirea și răspândirea pandemiei de coronavirus în Moldova, perioada 30 martie-3 aprilie sunt considerate zilele libere pentru bugetari.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green