hgfgf

Un autoturism radiat din circulație de autoritățile din Polonia, reținut la frontieră

Un cetățean ucrainean este cercetat pentru conducerea unui vehicul care figura în evidențe ca fiind radiat din circulație de autorităţile polone. Ilegalitatea a fost deconspirată la controlul trecerii frontierei prin punctul „Larga”.

Pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat un cetățean ucrainean de 50 de ani, la volanul unui Volkswagen Passat. Persoana s-a legitimat în baza pașaportului și a înmânat spre verificare documentele necesare pentru mijlocul de transport. În baza analizei de risc, dar și a unei bănuieli din partea angajatului Poliției de Frontieră, mașina a fost supusă unor cercetări suplimentare.

Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul, cu numere de înmatriculare poloneze, nu este înregistrat în țara de origine. Întrebat despre cele depistate, conducătorul auto a recunoscut faptul că vehiculul este radiat chiar de el personal și că intenționa să-l înregistreze în Ucraina. Fiind informat despre interzicerea circulației cu mașina fără a fi înscrisă în registru de evidență, bărbatul a menționat că nu cunoștea prevederile legislației moldovenești în acest sens.

Până la luarea unei decizii pe cazul dat, mașina a fost reținută pe teritoriul punctului de trecere „Larga”. Cetățeanul ucrainean riscă o sancțiune contravențională în mărime de până la 12 unităţi convenţionale.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green