49813248_1877758905684873_7161301978268565504_n

Un bărbat cu două genți pline cu substanțe narcotice, surprins în stradă de polițiști

Fiind implicați la menținerea ordinii publice, pe strada Armenească din capitală, inspectorii de patrulare au observat un bărbat care avea un comportament agitat și purta pe umăr două genți masive.

Imediat, angajații INP au solicitat acestuia să se prezinte și l-au întrebat încotro se deplasează. Fiind foarte dezorientat, bărbatul se eschiva de la răspuns. Astfel, ofițerii de patrulare au cerut de la bărbat să prezinte ce are în genți.

În acel moment, suspectul a pus gențile jos, le-a deschis și a luat-o la goană, însă a fost imobilizat de agenții de patrulare. În interior se aflau mai multe pachete sigilate cu peliculă și lipici, un cântar și diferite cutii.

Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor oamenii legii au solicitat ajutorul grupei operative. Ulterior, individul a fost escortat la Inspectoratul de poliție Centru.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 24 de ani, originar din Tiraspol, iar substanțele narcotice urma să le distribuie în diferite locuri. În prezent, suspectul este cercetat penal.

Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.
Foto: INP via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green