media_150226287658092900

Un bărbat din Chișinău a cerut 5.000 de euro pentru a aranja o sentință de achitare, iar acum riscă până la 6 ani de închisoare

Un locuitor al capitalei a fost reținut de ofițerii DGT Nord a CNA și procurorii anticorupție în după-amiaza zilei de ieri. Bărbatul este bănuit că ar fi săvârșit trafic de influență. Sub pretextul coruperii judecătorilor, acesta ar fi estorcat și primit 5.000 de euro.

Potrivit materialelor anchetei, în luna octombrie a anului trecut, bănuitul ar fi pretins banii în scopul determinării magistraților de la Orhei să emită a sentință de achitare pe un dosar penal aflat pe rol în privința fratelui denunțătorului.

Bărbatul ar fi primit inițiat o parte din bani, iar cu restul sumei, 4.000 de euro transmiși sub controlul CNA, a fost prins în flagrant delict. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la 6 ani de închisoare ori o amendă de până la 200.000 de lei.

Imagine simbol: realitatea.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green