20181227090153

Un bărbat din Rezina, reținut și cercetat penal pentru răpirea unui automobil

Poliţiştii sectorului Ciocana au reţinut un bărbat  în vâstă de 40 ani, originar din raionul Rezina, care, la 7 decembrie curent, din comuna Budeşti a răpit un automobil de model „Ford Tranzit”.

În cadrul cercetărilor la faţa locului poliţiştii au stabilit că proprietara în vârstă de 53 ani, a parcat automobilul în faţa porţii, lăsând uşa acestuia descuiată şi cu cheile în contact. Valoarea prejudiciului cauzat constituie 67.000 lei.

În rezultatul acțiunilor speciale de investigaţii întreprinse de forțele de ordine, automobilul a fost depistat în raionul Rezina, ulterior fiind identificat şi reţinut şi făptaşul. În cadrul audierilor, indivdul şi-a recunoscut vinovăţia, comunicând poliţiştilor că a pătruns în automobil prin acces liber. Este de menţionat că bărbatul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru diferite genuri de infracţiuni.

În acest context, individul este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport, infracțiune pentru care legislația penală în vigoare prevede amendă de la 29.000 la 67.500 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green