jhhhhhhh

Un bărbat din Strășeni riscă până la 4 ani de închisoare pentru furtul unei motociclete

Un bărbat de 36 ani, originar din raionul Strășeni, a fost reținut recent de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru comiterea unui furt de motocicletă.

Forțele de ordine au fost alertate la data de 19 iunie, de către un tânăr de 27 ani, care a comunicat că a parcat motocicleta în fața blocului de pe bd. Mircea cel Bătrân, ulterior depistând lipsa acesteia. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a sec. Ciocana, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În urma acțiunilor întreprinse unitatea de transport a fost depistată abandonată în raionul Orhei, iar individul care a comis furtul a fost identificat și reținut în Strășeni. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, declarând că a văzut motocicleta făra supraveghere și, deteriorând cablurile, a pornit-o, părăsind locul comiterii infracțiunii. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare.

Individul este cercetat penal, iar dacă vinovăția îi va fi demonstrată, el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green