Na6pzrhwOhfLIWO7tMu8PxxtiP5y91Iq

Un bărbat luptă între viață și moarte pe patul de spital după ce a fost lovit de un taximetrist din Cahul

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, locuitor al satului Coştangalia din raionul Cantemir, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost tamponat de un automobil care aparține unei firme de taxi.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 20:00, chiar în centrul orașului Cahul, pe bulevardul Victoriei, scrie presa locală.

Contactat de BASARABIA.MD, șeful adjunct al Inspectoratului de Poliție Cahul, Sergiu Costandachi, a comunicat că, în momentul impactului, victima traversa strada neregulamentar.

La volanulul mașinii se afla un bărbat de 44 de ani, locuitor al municipiului Cahul. Bărbatul activează legal în calitate de taximetrist. Acesta a declarat că ar fi observat prea târziu pietonul și nu a reușit să frâneze pentru a evita accidentul.

Potrivit sursei citate, victima a fost internată de urgență la spital, actualmente, aflându-se în secția reanimare în stare gravă.

Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru a elucida toate circumstanțele cazului, iar taximetristul va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor corporale provocate victimei.

Imagine simbol: salt.zone

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green