a6087dd1f487b95bbf3cea319ffe3928

Un bărbat și un minor din Rezina au ajuns pe mâina Poliției după ce au agresat și jefuit o bătrână de 87 de ani

Polițiștii din Rezina au identificat un bărbat și un minor suspectați de comiterea unui jaf. La 30 aprilie, oamenii legii au fost sesizați de către o femeie de 87 ani, care le-a comunicat că două persoane necunoscute i-au pătruns în casă, forțând ușa de la intrare.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că indivizii i-au aplicat femeii o lovitură cu pumnul în regiunea capului și, amenințând-o verbal cu răfuială fizică, au pretins de la victimă mijloace bănești. Bătrâna le-a dat agresorilor 5.000 de lei, după care acștia au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse, în aceiași zi, polițiștii au identificat cele două persoane, un bărbat de 30 ani și un minor de 17 ani, consăteni ai femeii. Suspecții au reușit pe parcursul zilei să cheltuie banii pe diferite bunuri (țigări, băutură, etc.).

Bărbatul a fost reținut și își recunoaște vina, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Comiterea infracțiunii a fost planificată din timp.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani cu sau fără amendă în mărime de la 42.500 la 67.500 de lei.

Foto: gandul.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green