butelie_2

Un bătrân din Taraclia a decedat, iar un bărbat din Nisporeni a ajuns la spital după ce în locuințele acestora s-au produs scurgeri de gaze

Un bătrân în vârstă de 98 de ani a decedat, iar un bărbat de 36 de ani a ajuns cu arsuri grave la spital după ce în locuințele acestora s-au produs scurgeri de gaze. 

Primul caz în care și-a pierdut viața bătrânul de 98 de ani a avut loc în dimineața zilei de ieri, în orașul Taraclia. Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul s-a intoxicat cu monoxid de carbon emanat de la o sobă. Incendiu în locuință nu a avut loc. Toate circumstanțele urmează a stabilite.

Un alt caz în care a avut de suferit un bărbat în vârstă de 36 de ani a avut loc ieri în orașul Nisporeni. O deflagrație a deteriorat o odaie într-o casă de locuit, persoana s-a ales cu arsuri de gradul I,II, III, fiind internată în stare gravă la spital. Primele cercetări arată că deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaze de la o butelie de tip propan butan. Toate circumstanțele acestui caz sunt investigate.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să respecte regulile antiincendiare în special la utilizarea surselor de încălzit și a instalațiilor alimentate cu gaze naturale.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green