75ed8a05adb7b0a2a11355104cfc7614

Un bucătar moldovean, câștigătorul finalei Chefi la Cuțite

Alexandru Comerzan, cuțitul de aur adus de chef Cătălin Scărlătescu în echipa sa, a câștigat marele premiu de 30.000 de euro puși la bătaie de ”Chefi la cuțite”.

Alături de echipa sa, reunită în platoul emisiunii, a pregătit un meniu impresionant, care a dat pe spate jurații, mari bucătari ai lumii.

Cine e Alexandru Comerzan, marele câștigător al finalei ”Chefi la cuțite”?

Sezonul 7 al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” s-a încheiat, iar numele câștigătorului a fost rostit. Alexandru Comerzan, parte a echipei mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, este marele victorios. Bucătarul a reușit să surprindă juriul, format din mari bucătari ai lumii, cu meniul său construit de el împreună cu foștii săi colegi. Și-a unit echipa și au scos mâncăruri gustoase.

De marile emoții a trecut, iar cărțile s-au aruncat deja, așa că să vedem cine este el. Are 30 de ani și este din Chișinău, iar la preselecții a pus în fața juraților una dintre cele mai gustoase farfurii degustate de cei trei maeștri bucătari. Înainte de a câștiga, bucătarul a acordat un interviu pentru Antena 1, unde a clarificat că nu are nicio strategie pregătită pentru competiția în care a intrat.

„Nu am nicio strategie pe parcursul competiției, singurul lucru pe care mi-l propun este ca la finalul fiecărei probe să rămân în bucătăria Chefi la cuțite. Nu mă gândesc foarte mult în avans, voi lua fiecare zi cu încrederea că voi da tot ce am mai bun”, a declarat Comerzan.

Cât despre ce l-a adus în bucătărie, marele câștigător a spus: atitudinea sa, descriindu-se drept un chef liniștit, în special dacă situația decurge după placul său „Depinde de zi! J În general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez”, a completat acesta.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green