cisterna-rasturnata-la-ilisesti-1203-5-465x390

Un camion care transporta 30 de tone de motorină s-a răsturnat pe traseu în apropiere de Vulcănești

Un camion care transporta 30 de tone de motorină s-a inversat pe traseu în seara zilei de ieri, în apropierea orașului Vulcănești, UTA Găgăuzia, pe traseul M3. La ora 19:40, Serviciul regional de dispecerat 901 a fost alertat despre accident, în teren fiind îndreptate două echipe de salvatori cu două autospeciale.

Șoferul camionului nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport. Ca urmare a situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către reprezentanții Inspectoratului Național de Patrulare.

Echipele de salvatori și pompieri au organizat venirea la locul accidentului a unei alte autocisterne și au desfășurat lucrări de pompare și transfer a motorinei din autocisterna răsturnată în autocisterna adusă.

Între timp, tot echipele de salvatori și pompieri, au asigurat paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. Lucrările au fost încheiate către ora 00:30, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie cercetate și stabilite de către organele de drept.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green