jgh

Un cetățean ucrainean a încercat să treacă frontiera cu substanțe psihotrope ascunse în lenjeria intimă

Două amenzi penale riscă un cetățean al Ucrainei după ce a încercat să treacă controlul frontierei având asupra sa 13 fiole de nalbufină – soluție aflată în lista substanțelor narcotice și psihotrope. Incidentul a fost semnalat în weekend, în punctul de trecere al frontierei Otaci – Moghilev Podolsk.

Ofițerii de investigații ai Direcției regionale Nord au acționat conform unei informații operative și au întreprins acțiuni de cercetare privind anihilarea ilegalității transfrontaliere. Astfel a fost reținut un ucrainean, care s-a apropiat la ghișeul Poliției de Frontieră, pista pietoni, pe direcția intrare în țară.

În timpul verificărilor suplimentare, bărbatul în vârstă de 52 de ani a scos din lenjeria intimă două ambalaje ce conțineau 13 fiole cu inscripția de nalbufină. Audiată, persoana nu a dorit să ofere detalii despre proveniență sau posesia acelor fiole.

Polițiștii de frontieră investighează cazul în continuare pentru a identifica implicarea și altor persoane întru elucidarea tuturor circumstanțelor. Dacă i se va adeveri vinovăția, ucraineanul riscă două amenzi pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor fără scop de înstrăinare și acțiuni de contrabandă.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green