26172926_1411275838999851_8760733265837296263_o

Un chișinăuian a luat mașina polițiștilor drept taxi! Le-a cerut oamenilor legii să fie dus imediat acasă, dar a ajuns la inspectorat

A urcat în mașina unui echipal al Inspectoratului Național de Patrulare și a cerut să fie dus imediat acasă, dar a ajuns la inspectoratul de Poliție. Este isparava unui bărbat în vârstă de 30 de ani din capială.

Cazul a avut loc în noaptea de 4 ianuarie curent, când echipajul se afla la asigurarea ordinii publice pe str. Muncești din Chișinău. Polițiștii au observat un grup din patru persone, care vorbeau cu voce tare și se exprimau cu cuvinte necenzurate.

Angajații INP au stopat pentru a le cere bărbaților să înceteze acțiunile nelegitime. La un moment dat, unul dintre ei a urcat pe bancheta din spate a echipajului de patrulare și cu tupeu a solicitat să fie condus acasă. Inspectorii de patrulare, însă i-au aplicat catușele și l-au transportat la IP Botanica.

Astfel, bărbatul riscă să fie sancționat contravențional pentru huliganism și tulburarea liniștii publice cu o amendă de la 300 la 600 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore.

Foto: INP via Facebook

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Îndrăzneala bate măsura.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green