IMG_9636_0

Un complex de agrement din orașul Glodeni, mistuit de flăcări! Patru echipaje de pompieri au lucrat în teren pentru lichidarea incendiului – (FOTO/VIDEO)

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de ieri pe teritoriul unui complex de agrement de pe str. M. Eminescu, orașul Glodeni. La fața locului au lucrat 4 autospeciale.

Conform primelor informații, focul a mistuit o parte din local și o baie cu aburi. Pompierii au reușit să localizeze arderea înainte ca aceasta să ia amploare.

În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din baie și bucătărie, antreul și anexa localului. Mai mult, arderea a cuprins și 300 metri pătrați din acoperișul complexului. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de către specialiștii IGSU.  De la începutul anului 2018, în Republica Moldova, au avut loc 64 de incendii în care și-au pierdut viața 7 persoane.

Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.
Foto/Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green