0_765ea_4c9948e3_XL

Un copil de 3 ani și tatăl acestuia, internați de urgență la spital! Cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon în locuința lor

Un bărbat de 28 de ani și fiul acestuia în vârstă de 3 ani au fost internați de urgență în spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cazul a avut loc în ieri în localitatea Pohrebea, raionul Dubăsari.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pe soba încinsă dintr-o încăpere, stăpânii casei au pus o cratiță cu mâncare, care a fost uitată. La scurt timp, în urma arderii conținutului din ea s-a emanat un fum toxic care a intoxicat membrii familiei aflați în interiorul casei.

Copilul și tatăl acestuia au fost internați pentru îngrijiri medicale. Acum viața acestora este în afara oricărui pericol. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Salvatorii atenționează oamenii să fie foarte prudenți la utilizarea surselor de încălzire și să aerisească bine încăperile. În caz de situații de risc, oamenii sunt îndemnați să apeleze neîntârziat la serviciul 901.

Imagine simbol: pinterest.com

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green