yuy

Un document falsificat, depistat la o cetățeană a Camerunului care urma să decoleze de pe Aeroportul din Chișinău

O cetățeană a Camerunului este documentată de polițiștii de frontieră pentru deținerea, dar și intenția sa de a pune în uz, în unul din statele UE, o autorizare provizorie de sejur a Republicii Franceze, falsificate. Deși persoana s-a legitimat cu actele de călătorie în regulă, la toneta de înregistrare a pasagerilor s-a descoperit documentul contrafăcut.

Aceasta se afla în fluxul de călători ai cursei aeriene Chișinău-Milano. Femeia în vârstă de 32 de ani a încercat să-și justifice scopul călătoriei, la solicitarea reprezentanților companiei aeriene, cu documentul vizibil falsificat.

Polițiștii de frontieră au fost sesizați pe caz și în urma unei verificări minuțioase, cu tehnica specială, au confirmat falsul actului. Din primele cercetări s-a constatat că aflarea tinerei pe teritoriul Republicii Moldova este legală, având o viză electronică, eliberată cu scop turistic. Cu detalii privind posesia documentului contrafăcut, persoana a ezitat să declare.

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău desfășoară un șir de măsuri de investigație și urmărire penală pentru elucidarea tuturor aspectelor infracțiunii. Cetățenei Camerunului nu i s-a autorizat trecerea frontierei de stat.

Foto: border.gov.md 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green