foto-jaf-10

Un elev din capitală, jefuit în stradă! Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar Poliția a reținut hoțul pe urme fierbinți – (VIDEO)

Un tânăr cu vârsta de 25 ani, locuitor a capitalei, a fost reținut și încătușat de ofițerii de investigații a Inspectoratului Ciocana, după ce la data de 9 octombrie a jefuit un minor în timp ce se deplasa pe str.A.Russo.

Minorul în vârstă de 13 ani a comunicat părinților de cele întâmplate, iar ultimii au solicitat imediat ajutorul polițiștilor, comunicând că fiul a fost deposedat în mod deschis de portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 50 lei.

În urma măsurilor speciale întreprinse de forțele de ordine, suspectul a fost identificat și escortat la inspectorat pentru audieri, unde și-a recunoscut vinovăția. De notat că acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere din preajmă.

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru jaf, infracțiune pentru care tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green