download

Un fost primar rus a intrat să se plimbe cu un Ferrari într-un mall din Moscova. Imaginile surprinse au devenit virale – (VIDEO)

Scenă demnă de peliculele din seria „Fast and Furious”. Fostul primar al oraşului Arhanghelsk din Federația Rusă, Alexandr Donskoi, a fost surprins în timp ce se plimba cu un Ferrari în incinta unui centru comercial din Moscova.

Din imaginile video, care au fost publicate pe YouTube, se vede cum automobilul „zboară” pe holurile mall-ului, efectuând manevre periculoase. Potrivit presei ruse, cazul s-a produs în noaptea de 10 aprilie curent, cu câteva minute înainte de închiderea localului.

Ex-funcţionarul, care a fost reţinut ulterior de poliţie, a reuşit să pătrundă cu automobilul prin depozitul centrului comercial. Acesta a declarat că a planificat „plimbarea” în mall și a ales timpul în care în incintă nu vor mai fi oameni, pentru a evita eventuale tragedii.

Foto: 360tv.ru

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  E în stilul lor! :shock:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green