11

Un grup de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod” au primit Diplome de Onoare din partea șefului statului

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu un grup de sportivi ai Federației de Luptă Națională „Voievod”, care au obținut rezultate frumoase la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate 2018, desfășurat în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie, în Italia.

Șeful statului a menționat că Republica Moldova a fost reprezentantă destoinic de luptătorii noștri care au cucerit nouă medalii – șase de aur, două de argint și una de bronz.

Astfel, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului și pentru performanțe obținute în cadrul unor competiții internaționale, Igor Dodon a înmînat sportivilor Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

De asemenea, șeful statului a transmis sincere felicitări antrenorilor și sportivilor pentru munca enormă depusă întru obținerea unor asemenea performanțe și le-a mulțumit pentru faptul că ne reprezintă țara la cel mai înalt nivel, în cadrul numeroaselor competiții internaționale la care au participat pe parcursul a 11 ani de activitate.

„I-am asigurat de susținere deplină din partea administrației prezidențiale, menționînd că voi aprecia și în continuare persoane care contribuie la promovarea imaginii Republicii Moldova peste hotare”, a specificat președintele.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green