dfs

Un infractor evadat din izolator a fost reținut astăzi la frontieră moldo-ucraineană

Patrupedul Poliției de Frontieră, Delli, a luat urma unui conațional, acesta fiind reținut de către polițiștii de frontieră din SPF Volintiri în această dimineață, în timp ce se deplasa cu pas grăbit spre ieșirea din țară. Bărbatul a reușit să evadeze din izolatorul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, după ce a fost condamnat penal la 10 ani de privațiune.

În dimineața zilei de astăzi, în adresa Direcției regionale Est a parvenit o orientare din partea IP Ștefan Vodă cu privire la evadarea unui deținut. Conform ordinului de ridicare pe comenzile special au fost alertate grupele de intervenție a subdiviziunilor DR Est cu implicarea câinelui de serviciu Delli, care a luat urma infractorului.

Astfel, s-a reușit blocarea direcțiilor de risc, iar echipa operativă formată de angajații Poliției de Frontieră și IP Ștefan Vodă au identificat direcția de deplasare și anume spre Slobozia – Cistovodnoe.

Somat să se oprească, acesta a încercat să fugă, polițiștii de frontieră fiind constrânși de a efectua trei împușcături pe plan vertical pentru al reține.

Locuitorul satului Purcari, raionul Ștefa Vodă, în vârstă de 25 de ani este condamnat la 10 ani privațiune pentru furt, viol și aplicarea violenței vizice.

Polițiștii de frontieră au înregistrat incidentul, iar cazul este cercetat pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție preventivă al IP Ștefan Vodă.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green