foto-B

Un lot de băuturi alcoolice contrafăcute, ridicat de poliţişti de la un bărbat din Bălți! Produsele urmau să fie vândute în Chișinău

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, locuitor al municipiului Bălți, riscă amendă pentru comercializarea băuturilor spirtoase contrafăcute.

Acesta a fost stopat în timp ce se deplasa cu automobilul de model BMW în care avea un lot de 70 sticle de alcool, cu timbre de acciz contrafăcute şi în lipsa documentelor de origine, care urma să fie comercializat pe teritoriul pieţelor din municipiul Chişinău. Valoarea produselor a fost estimată la 7.000 lei.

Întregul lot de băuturi depistat a fost ridicat de către poliţişti, fiind numită o expertiză asupra calităţii băuturilor alcoolice.

Bărbatul este cercetat pentru încălcarea legislaţiei cu privire la fabricarea şi circulaţia producţiei alcoolicepentru care legislaţia prevede amendă în mărime de până la 6.000 lei.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău recomandă cetăţenilor să procure astfel de produse doar din magazinele autorizate prin lege.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green