1

Un ministru din Guvernul Chicu ar putea fi demis

Dodon critică dur un ministru din Guvernul Chicu și spune că ar putea fi demis. Șeful statului susține că este vorba de Ion Perju.

În cadrul, așa zisei emisiuni „Președintele Răspunde”, Igor Dodon a spus că este nemulțumit despre situația de la „MoldSilva, care se află în subordinea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

„Pădurarii vând oficial 10-20 de cuburi de lemn, iar alte 300 de cuburi le dau pe bani cash. O să vă punem la închisoare. Câțiva pădurari au fost prinși săptămâna trecută. Vom verifica pe fiecare. Pădurea este tăiată și vândută la stânga și la dreapta. Trebuie să oprim defrișările. Aceasta este sarcina Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. Domnul Perju, dacă nu o să faceți regulă o să zburați împreună cu șeful nou de la „Moldsulva”. Cu șeful pe care l-ați pus acum. Dacă nu opriți tăierile pădurii și neregulile de la „Moldsilva” o să zburați împreună. Despre aceasta am discutat și cu premierul”, a spus Dodon.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green