fgfgy

Un minor a încercat să treacă frontiera cu pașaportul fratelui mai mare, dar intenția i-a fost deconspirată

Un minor a încercat să traverseze frontiera de stat cu pașaportul fratelui mai mare, însă înfățișarea l-a dat de gol. Intențiile sale au fost deconspirate de către polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere „Criva-Mamaliga”.

Adolescentul a prezentat actele necesare pentru autorizarea trecerii frontierei de stat. În timpul verificării, polițiștii de frontieră au observat un comportament nesigur la persoana în cauză. Conform datelor din pașaport, persoana aflată în punctul de trecere arăta mult mai tânără decât vârsta înscrisă în document, iar trăsăturile feței se diferențiau.

În cadrul discuțiilor, tânărul a recunoscut că de fapt are 17 ani, iar pașaportul aparține fratelui mai mare. Prin urmare, polițiștii de frontieră au luat legătura cu fratele acestuia, care a și confirmat că pașaportul îi aparține.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, care prevede o amendă în mărime de 37.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green