izobrazhenie_viber_2019-07-15_10-50-15

Un motociclist a decedat, iar altul a ajuns la spital după ce s-au ciocnit cu o mașină de Poliție

O persoană și-a pierdut viața, iar alata a juns la spital în urma unui grav accident care s-a produs ieri la Comrat. 

Noaptea trecută, Inspectoratul de Poliție Comrat a fost sesizat de o persoană precum că în satul Svetlîi se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj.

Totodată, un polițist de la IP Comrat, aflându-se în grupa operativă și deplasându-se în direcţia sud, cu girofarul pornit, a ciocnit lateral cu automobilul de serviciu o motocicletă de model „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă.

Apoi motocicleta de model „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul Dacia, care staționa pe carosabil. În urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei „Honda” a decedat, iar conducatorul motocicletei „Yamaha” a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit INP, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică.

Foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green