65f09b99b4cb1b8647731cc2d5cd87ab

Un șofer de camion a încercat să corupă un polițist de frontieră

Un cetățean al României va fi documentat pentru tentativă de corupere a unui polițist de frontieră din punctul de trecere Giurgiulești-Galați. În contextul măsurilor inițiate de Poliția de Frontieră pe linia prevenirii și combaterii actelor de corupție, inclusiv verificărilor riguroase asupra activității de frontieră în perioada pandemică, a rezultat contracararea unui act de corupere.

Astfel, în noaptea de 5 august, la linia de control s-a prezentat cetățeanul român de 36 de ani la volanul unui camion de model Scania. În timpul procedurii de verificare a actelor, polițiștii de frontieră au observat, aranjată în certificatul de înmatriculare, o bancnotă de 50 de euro. Șoferul a dat de înțeles că ar fi pentru polițistul de frontieră, ca ultimul să-i faciliteze trecerea frontierei. Operativ a fost anunțată structura specializată a Poliției de Frontieră, pentru a iniția cercetările de rigoare, care a sesizat și Centrul Național Anticorupție pe ilegalitate comisă.

foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green