1

Un șofer prins de ofițerii INSP a treia oară beat la volan. De această dată se afla în incapacitatea de a vorbi /// VIDEO

În jurul orei 07:00, la 7 septembrie, în satul Zubrești din raionul Strășeni, o echipă de patrulare care se afla la supravegherea circulației rutiere prin localitate a observat o mașină „Hyndai” care se deplasa neuniform, iar pe o roată din față nu avea amplasat cauciucul.

Acesta imediat a fost stopat de polițiști și supus testului alcoolscopic. Rezultatul a arătat o concentrație de 1,26 mg/l în aerul expirat. Individul  nu deținea asupra sa permisul de conducere,  fiind anterior privat de dreptul de a conduce, tot pentru stare de ebrietate la volan.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 24 de ani și se afla în incapacitate de a purta o conversație cu polițiștii de patrulare. Totuși a spus că vine de la pescuit, însă unde a pierdut cauciucul de la roată nu știe nici el.

Mașina a fost ridicată la parcarea specială. Poliția a întreprins toate acțiunile pe cazul dat care țin de competența sa. Instanța de judecată urmează să se pronunțe, ulterior,  în privința sancțiunii aplicate acestuia.

foto: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green