20190109102225

Un tânăr de 19 ani din capitală, cercetat penal după ce a pătruns într-un garaj de unde a furat mai multe bunuri

Un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinuţ şi documentat de polițiștii sectorului Râșcani, pentru că ar fi pătruns în mod tainic într-un garaj de unde a sustras mai multe perechi de încălțăminte pentru bărbați, articole vestimentare și alte bunuri materiale. Potrivit proprietarei, prejudiciul material cauzat constituie suma de peste 30.000 lei.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi pătruns în garaj prin deteriorarea lacătului. Incidentul a avut loc la data de 17 decembrie. Proprietara, depistând lipsa bunurilor menţionate, imediat a informat Poliţia.

Respectiv, oamenii legii au depistat lucrurile furate, care au fost vândute unor persoane la preţuri reduse. Totodată, a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32.000 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Actualmente, suspectul este cercetat în stare de libertate. De asemenea, poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii suplimentare în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul capitalei.

În acest context Poliţia recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green