permis

Un tânăr din capitală, prins în flagrant de CNA în timp ce lua mită! A cerut 1.900 de euro pentru un permis de conducere

Un tânăr din Chişinău a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influenţă. Acesta ar fi cerut de la o femeie 1.900 de euro ca să o ajute să obţină permisul de conducere de categoria B.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi primit banii, în cateva tranşe, după ce a susţinut că ar avea influenţă asupra membrilor comisiei de examene din cadrul Secţiei Înmatricularea Mijloacelor de Transport şi Calificare a Conducătorilor Auto a Agenţiei Servicii Publice.

Acesta i-ar fi dat asigurări denunţătoarei că ar putea să-i determine pe cei din comisie să o ajute la susţinerea probelor teoretice şi practice.

Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru trafic de influenţă. Persoana a fost prinsă în flagrant în momentul primirii ultimei tranşe din suma pretinsă în valoare de 600 de euro.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Foto: autoblog.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green