1-33

Un tânăr din Chișinău a sunat la Poliție după ce l-a primit în ospeție pe individul din imagini! Acum, acesta este căutat de oamenii legii – (VIDEO)

Un locuitor al capitalei în vârstă de 22 ani s-a adresat recent după ajutor la Poliție, comunicând că i-ar fi fost furat din casă un laptop şi un telefon mobil, după ce s-ar fi cunoscut cu individul care apare în imagini.

Tânărul le-a declarat oamenilor legii că s-a cunoscut cu suspectul la Gara Auto Centru. Ulterior, cei doi au mers la un magazin de unde au procurat băuturi alcoolice şi s-au deplasat la domiciliul victimei.

După ce ar fi consumat împreună, individul i-ar fi sustras din casă un laptop şi un telefon mobil în sumă totală de peste 6.500 lei, plecând într-o direcţie necunoscută.

Ofiţerii de investigaţii întreprind acţiuni speciale de identificare şi reţinere a indiviului, iar cetăţenii care l-au recunoscut sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de contact: 0 798 01 700.

Conform legislaţiei în vigoare, suspectul riscă amendă în mărime de pînă la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green