sv_1

Un tânăr din Cipru a venit în Moldova cu zeci de cutii cu anabolizante! La Aeroport acestea i-au fost confiscate și aplicată o amendă

Angajații Serviciului Vamal au contracarat încă o tentativă de scoatere ilegală din țară a produselor anabolizante, care fac parte din categoria bunurilor restricționate.

Cazul a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinău, în dimineața zilei de astăzi, fiind consemnat în cadrul verificărilor bagajelor pasagerilor cursei spre Istanbul.

Pe acest caz este documentat un cetățean al Ciprului, în vârstă de 28 de ani, în valiza căruia au fost găsite 3.600 de comprimate cu substanțe anabolizante de producție autohtonă. Bunurile au fost reținute, iar contravenientul amendat.

Amintim că, ieri, vameșii de la Cahul au reținut 150 de fiole cu anabolizante. Bunurile au fost depistate de patrupedul Vămii într-un microbuz de pasageri și colete.

Foto: customs.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green