foto-45

Un tânăr din Orhei, reținut după ce a răpit un automobil din ograda unui chișinăuian! Mașina a fost găsită în raionul Râșcani

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râșcani au reţinut un tânăr în vârstă de 20 ani, originar din raionul Orhei, bănuit că ar fi implicat în furtul unui automobil de model „Volkswagen T4’’.

Incidentul a fost denunţat la poliţie de către proprietar, după ce acesta a depistat lipsa autoturismului din ograda casei. Paguba materială a fost estimată de către victimă la suma de 114.000 lei.

În cadrul investigaţiilor s-a stabilit că tânărul, anterior cercetat penal, a pătruns în automobil prin acces liber, după care a pornit motorul de la firele electrice de sub volan. Ulterior, făptașul a abandonat vehiculul în raionul Râșcani. În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția.

Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green