lk

Un tânăr din România a încercat să treacă peste frontieră 7.600 de țigarete! Pachetele erau ascunse în anvelopele mașinii

Poliţiştii de frontieră au descoperit în roțile unui autoturism 7.600 de ţigarete, pe care un cetățean român intenţiona să le scoată ilegal din Republica Moldova.

Tânărul în vârstă de 28 de ani s-a prezentat în punctul de trecere „Lipcani”, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe direcția ieșire din ţară. Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Opel Vectra, înmatriculat în România.

Polițiștii de frontieră au supus mijlocul de transport unor verificări suplimentare. Astfel, cu ajutorul detectorului de contrabandă (Baster) au fost descoperite cele 7.600 de țigarete marca „Ritm”, cu timbru de acciz autohton, tăinuite de contol în anvelope.

Conform prevederilor legale, ţigaretele în valoare de circa 5 mii lei au fost confiscate, iar mijlocului de transport – reținut. Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green