foto-11.02.19

Un tânăr din Ștefan Vodă, reținut în Chișinău după ce a jefuit în stradă o femeie

Ofițerii de investigații a sectorului Râşcani au reținut un tânăr de 17 ani, originar din raionul Ștefan Vodă, pentru că ar fi jefuit o femei în vârstă de 34 de ani.

Cazul a avut loc în seara de 12 decembrie 2018, pe str. Alexandru cel Bun din capitală, când individul s-a apropiat şi i-a smuls victimei  din mână telefonul de model „Xiaomi” cu husa în care se aflau un card bancar și bani, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 2.900 lei.

În acest context forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii cu privire la reţinerea individului. Astfel, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală acesta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând polițiștilor că a sustras telefonul pentru al face cadou. Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green