foto-14-1

Un tânăr din Telenești, reținut pentru furturi din locuințe din comunele Grătiești și Stăuceni

Un tânăr în vârstă de 20 ani, originar din raioul Telenești, a fost reținut de ofițerii de investigație a sectorului Râșcani, fiind bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe.

Polițiștii au stabilit că bănuitul a intrat în cel puțin patru locuințe din comunele Grătiești și Stăuceni, pe parcursul anilor 2018-2019, de unde a sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor în sumă de 72.000 lei.

În cadrul audierilor tânărul și-a recunoscut vinovăția comunicând polițiștilor că pătrunde în casele la sol prin aces liber pe timp de noapte, după ce se asigura că proprietarii au adormit. Acțiunile lui au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în una din locuințe. Bunurile sustrase din locuințe le vindea pe la piețe unde obținea un profit. Este de menționat că individul anterior a fost judecat pentru jaf.

Tânărul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal. Acesta riscă amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green